Du har möjlighet att handla som företagskund på vår webb. Det du behöver göra är att skapa ett konto på våran hemsida. När du har gjort detta behöver vi ta en kreditkoll på företaget, maila då till faktura@sekelskifte.se och meddela att ni lagt upp ett kundkort på webben. När ni blir godkända (oftast inom 24 timmar) så kommer ni inloggat läge se alla priser exklusive moms. Ni kommer även ha möjlighet att i kassan betala med en vanlig faktura från oss på 30 dagar istället för Klarna.

Som inloggad kan ni även lägga till underliggande kunder till företaget. Om ni t ex är flera på företaget som ska kunna handla men att fakturan går till samma adress. Ni kan lägga upp hur många ni vill och dessa personer får då ett eget inlogg.

Även om ni inte skapar ett konto hos oss har ni som företag möjlighet att handla. Dock kommer alla priser visas inkl. moms och ni kan endast betala med Klarna eller Swish.