Vad innebär det att det är en golvtermostat samt rumstermostat

Den kan användas till både golvvärme och till att styra temperatur i ett rum. För att använda den till golvvärme så behöver man då en sensorkabel, den ingår i det färdiga paketet vi säljer på webben. För att styra rumstemperatur räcker det med insats (termostat) + ram. Den har en integrerad termostat i sig som känner av rumstemperatur.

Här hittar du mer info om vilken du ska köpa beroende på behov (klicka på länken)

IP klassning?

IP30

Vilka grader kan den användas för?
Mellan 0°C grader till 40°C .

Kan man ställa in veckoscheman och semesterscheman?

Inte på den variant vi säljer på webben, men finns en variant till som kan hantera lite fler funktioner som till exempel ställa in per dag när golvvärmen ska aktiveras. Kontakta oss i så fall via mail för att beställa en sådan: order@sekelskifte.se

Strömfakta:

Strömfakta: 230 V ~ 50 Hz 10 A

Motstånd sensorkabel:

10 ° C = 58.7 kΩ

25 ° C = 30.0 kΩ

15 ° C = 46.7 kΩ

30 ° C = 24.3 kΩ

20 ° C = 37.3 kΩ

35 ° C = 19.7 kΩ