Den digitala termostaten vi säljer kan antingen användas till golvvärme eller till rumstemperatur.

Vad du behöver köpa för att få en komplett golvvärmetermostat:

Du behöver:

1 x insats termostat

1 x ram

1 x sensorkabel 4 meter

1 x sensorkabelkåpa

Vi har färdiga paket för dessa, klicka på nedan länk för att komma till respektive färg:

Digital termostat i vit porslin

Digital termostat i svart bakelit

Digital termostat i vit duroplast

Vad du behöver köpa för att få en rumstermostat

Om du endast vill ha en rumstermostat så räcker det med att köpa 1 insats och 1 ram. Man behöver då inte ha sensorkabeln eller kåpan till den då den termometern är integrerad i själva termostatinsatsen. Du hittar matchande ram under relaterade artiklar på respektive länk.

Digital termostat i vit porslin - Endast insats

Digital termostat i svart bakelit - Endast insats

Digital termostat i vit duroplast - Endast insats

Termostaten har en IP-klassning på 30.

Man kan ställa in temperaturen mellan: 0 grader till +40 grader.

Den mäter temperatur mellan: -5 grader till +60 grader.