Det går bra att beställa momsfritt till Åland. Ni kan välja att betala via SEK eller via EUR genom att klicka på antingen den svenska eller finska flaggan, alla priser kommer visas i inklusive moms.  Lägg de produkter ni vill ha i er varukorg. När ni sedan går till kassan får ni välja land i en rullista. Välj då Åland som land så kommer momsen att tas bort per automatik. Ni kommer kunna se att det står 0.00 i moms i er sammanställning i kassan.