Piedestalen placeras under tvättstället, en del väljer att limma fast detta men en fördel kan vara att inte göra detta. Istället kan man placera den så pass tätt mot tvättstället så att den står kvar men att det går att vinkla ut piedestalen för att komma åt vattenlåset. En del av pelarens funktion är att fånga upp en del utav vikten ifall det placeras onormal vikt på tvättstället. Därför skall det inte vara en för stor glipa mellan tvättställ och pelare.

Här hittar du alla våra tvättställ med piedestal.