Observera att du på alla våra trycken måste välja om dörrtrycket ska levereras med tryckesbrickor för fastsättning med vanlig träskruv (gamla originaldörrar) eller genomgående skruv som passar moderna dörrar med 4 centimeters hål. Har du en modernare dörr så har du endast hål för 2 stycken längre skruvar som går igenom hela dörren och gängas fast med en nippel på baksidan. Har du däremot 3 hål för tryckesbrickan betyder det att du ska beställa trycken med träskruv.