Vi erbjuder hemleverans med Budbee för stora delar av Sverige. Dessa postnummer (TIPS: Väl inne bland alla postnummer, klicka på CTRL+F så kan du fylla i ditt postnummer, får du träff så kommer Budbee fungera.)ingår i Budbees leveransområde. Vi förbehåller oss rätten av ändra fraktsätt om Budbee ej levererar till ditt postnummer.  Avisering om leveransdag sker när paketet scannats på Budbees terminal. Normalt sett sker detta senast dagen efter att ditt paket lämnat vårt lager. Har du inte möjlighet att ta emot paketet på den planerade leveransdagen kan du boka en ny dag via länken i sms:et.

Om ni vet att Budbee ej levererar till ert postnummer men ändå vill ha hemleverans kan ni i så fall välja PostNord - MyPack Home i kassan. PostNord levererar nämligen i hela Sverige.